Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
79,-

Online cursus: Nine Star Ki aan de keukentafel - de basis -

Bekijk hieronder de eerste video, deze geeft uitleg over wat de inhoud van de cursus is. Wat ga je allemaal leren en ontdekken tijdens deze cursus. 

Over de cursus

Na vele jaren live de cursus te hebben gegeven is deze nu voor het eerst ook online te volgen.

Je gaat leren over de achtergrond van de Nine Star Ki, waar komt het vandaan. Over de Itjing en de elementen. Hoe je de 3 getallen van je Nine Star Ki code berekent. Tijdens deze cursus is er ook tijd om te oefenen, oefenen met geboortedata van jezelf, mensen uit je omgeving, je krijgt dan door de video’s direct inzicht in het duiden van de Nine Star Ki code. 
Aan te raden is om een klein notitieboekje aan te schaffen voor tijdens en na de cursus, hierin schrijf je geboortedata op en kun je zo oefenen met de informatie uit deze cursus.

Bonus

Je ontvangt bij deze cursus 2 bonusvideo’s:

Bonus#1: Een vooruitblik, Wat brengt 2023 volgens de Nine Star Ki.  Het wordt een 4 jaar en wat betekent dat?

Bonus#2: Meer uitleg over de voedende en de uitdagende cyclus. De elementen hebben invloed op elkaar. Welke invloed hebben ze op elkaar. Interessant om te kijken bijv. naar de mensen om je heen, welke getallen ze hebben en welke invloed ze op elkaar uit oefenen. Is dat bijvoorbeeld uitdagend of voedend.

Cursusboek

Bij de cursus ontvang je een uitgebreid digitaal cursusboek, deze kun je direct downloaden bij de eerste les van de cursus. Heel handig tijdens het volgen van de cursus en ook fijn als naslagwerk na de cursus. 

Je kunt je aanmelden voor deze cursus via de knop rechtsboven op deze pagina ‘Volg deze training‘ of rechtstreek in de shop.

Hieronder begint de cursus. Deze is verdeeld in verschillende hoofdstukken.
Je kunt heel makkelijk heen en weer navigeren tussen de verschillende hoofdstukken.
Je volgt deze cursus geheel in je eigen tempo en kunt starten wanneer je wil. Je hebt een heel jaar toegang tot de cursus.
Heb je vragen stuur dan een mail naar info@helenleroy.nl

*Via ‘Mijn account’ kun je steeds inloggen op de website met je inloggegevens die je hebt aangemaakt tijdens het kopen van de cursus in de shop. Dan ga je onder ‘Cursus aanbod’ naar – Nine Star Ki aan de keukentafel – de basis – en kun je verder gaan met de cursus.

Cursusboek NSK cover
Inhoud cursusboek

Bij de online cursus krijg je een uitgebreid cursusboek. 
Deze kun je bij hoofdstuk 1 downloaden. Heel fijn ter ondersteuning van de cursus
en handig als naslagwerk na het volgen van de cursus.
* Zelf notitieboekje aanschaffen: Fijn om te oefenen met data,
je kunt hierin de geboortedatum te noteren van bijv. de mensen om je heen. 

Hieronder kun je lezen welke onderdelen het cursusboek bevat: